Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez miért van, hogyan előzzem meg?

Ez miért van, hogyan előzzem meg?

Figyelt kérdés
Évek óta tudom, hogy allergiád vagyok, ráadásul elég súlyosan, szinte mindenre. Gyógyszerekkel elég jól elvagyok, de járok futni majdnem minden nap és amint megállok, rögtön előjönnek a tünetek. Megállás nélkül tüsszögök, folyik az orrom, képtelen vagyok bármit is csinálni. Kb egy óra múlva csillapodik,de utána is gyakran tüsszögök, az orrom vagy bedugul vagy folyik. Mit csinálhatnék?
2014. márc. 31. 19:14
 1/2 A kérdező kommentje:
*allergiás
2014. márc. 31. 19:14
 2/2 anonim válasza:

Voltál vele allergia vizsgálaton?

Szedsz rá gyógyszert és mégis rossz? Orvos által felírt gyógyszer vagy csak spontán vetted?

Nekem most egyébként helyre jönni látszik. Dokinő írta fel. Mióta szedem szinte semmi tünetem sincs. Pedig én is minden növényre allergiás vagyok.

HISTISYNT a neve!

2014. ápr. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!