Lányom lisztérzékeny, nem tudom ettől lehet e de ha elmegy wc-re utána újra éhes?
2napja
perzse h lehet éhes ettől,hhisz ha nem szívódik fel neki akkor éhes lehet tőle,de nem mindnekinek ugyanaz a tünete,neki is eleinte csak viszketés volt meg sok nagy wc.aztán jött az éhség puffadás!
Milyen kenyeret eszik most? Miket eszik?
A szénhidrátfogyasztás is gyors éhségrohamot okoz. Anyagcsereproblémák egyike, ez nem feltétlen a gluténhoz köthető.
De egészségügyi javulások ~1 héttől kezdve durván fél éven át történnek a gluténmentes étkezés mellett.
gluténmenteset!buza szoja mentes lisztkeverék!abbol sütök kenyeret!
van neki IR betegsége de az már régebb óta van akor sem volt éhes folyotn tőle!
nem tudok TK kenyeret adni neki hiszen lisztérzékeny abban nincs teljes kiörlésű amennyire én tudom!
Hülyeséget beszélnek itt egyesek. Rengetegen írták már nekem, hogy voltak mindenféle kivizsgáláson de nem találtak semmit. Az ő tünetük is: 2óránkénti zabalás, nagy wc, állanndó éhség.
Lányodnak a lisztérzékenység miatt van, bár nem tudom , hogy milyen vizsgálattal derítették ki, mert a gyomortükrözéssel látják a bélbolyhokat stb. vérvétel meg csak megmondja, hogy van-e vagy nincs, nagyobb hiba%al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!