Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ha laktózérzéken a barátom,...

Ha laktózérzéken a barátom, miből csináljak neki palacsintát?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Laktózmentes tejjel.
2014. febr. 5. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs otthon laktózmentes tej, nyugodtan csináld ásványvízből vagy csapvízből. Én is szoktam úgy néha, kevésbé szakad a tészta.
2014. febr. 5. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki lehet hagyni a tésztából teljesen a tejet, ha nincs otthon én nem csinálok belőle gondot.
2014. febr. 5. 16:46
 4/9 anonim válasza:
Ha a joghurtot bírja a barátod, egy pici abból is mehet bele, persze ízben ez érződni fog.
2014. febr. 5. 22:15
 5/9 anonim válasza:

De ha laktóz érzékeny akkor semmi laktóz tartalmut nem tud enni....

Miért nem csinálsz neki bármit, csak laktóz mentes tejet kell csinálnod otthon és mehet már mi amit szeretnél vagy megkíván...

2014. febr. 7. 16:11
 6/9 anonim válasza:

Szia!

"Egy nyersebb banánt és két tojást turmixolj össze egészen addig, amíg tökéletes masszává nem áll össze. Ha szereted, tegyél bele egy csipet vaníliát, és/vagy fahéjat."

a laktózmentes tej átlagban 100forinttal drágább mint a normál, azzal is csinálhatod.

én amikor kicsi voltam, mindig vizes palacsintát ettem, tejjel sose volt készítve, az is egy varia.

aztán nemrég egy kreálós reggelen, főztem burgonyát (5 közepes szemet), majd leturmixoltam azt, kültem rá 2 tojást, csipet só, cukor, 2 kanál kukorica liszt (nektek akkor mehet rendessel), majd ezt összekevertem alaposan, és elkezdtem sütni. kicsit hasonlított az amcsi palcsira, mert kicsiket csináltam, viszont nagyon finom lett, csak az állaga kicsit más..

sok sikert.

Egy laktóz és Gluténérzékeny.

2014. febr. 11. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Komolyan nem kerestél magadtól tejmentes recepteket?

Bakker, a normális táplálkozás tej és lisztmentes, és gyakorikérdéseken kell erre rákérdeni? :D

2014. febr. 14. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Hurkából. Összeturmixolod egy kis lekvárral, kell bele egy griffmadár tojás, csipetnyi mészhidrát, majd kilapítod a masszát és megsütöd. Jégkockával tálald. Jó étvágyat!
2014. febr. 21. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem én most túl sok laktózhoz jutottam :D

Több snickerset kívántam mint amennyi hurkám vagy grifftojásom volt.

Apitsába.

2014. febr. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!