Gyógyult már meg valaki a gluténérzékenységből?
Ez nem betegség, ebből nem lehet kigyógyulni. Az ételallergia nem egy kórság, hanem annak a jele, hogy a szervezetnek nincs szüksége arra az élelmiszerre valamiért.
Erre az egyetlen megoldás, hogy ezt tiszteletben tartod. Minek kéne pl. gázolajat innom, ha egyszer az nekem nem jó, mert rosszul leszek tőle. Akkor én beteg vagyok? Nem. Nyilván a gázolaj nekem nem táplálék, tök mindegy hány olajtársaság állítaná, hogy márpedig ehető.
Ha nem fogyasztasz glutént, akkor nincs semmi bajod. Ennyi.
" Ezek érdekes módon nem kapnak akkora publicitást mint a rák, pedig gyógyítani egyiket se lehet."
Mert a rákot tudjuk mi okozza.: ) a gluténérzékenység pedig véletlenül alakul ki.
Ráknál se feltétlenül tudjuk, melyiket mi okozza, iszonyú sok találgatás megy, hogy mi okozhat agydaganatot, rosszindulatú csontvelőt (myelóma multiplex), veserákot stb. Ha a lisztérzékenység veleszületett, akkor érthető, viszont felnőttkorban hirtelen hogy alakul ki...passz. A szervezet gondol egy merészet, és nem hajlandó megemészteni a glutént többé.
Ez nem jelenti azt, hogy a szervezetnek nincs szüksége az adott vegyületre, legyen az glutén, laktóz, piruvát, kiskutyafäsza karikára vágva, hanem hogy nem tudja lebontani, pedig kellene. A cukorbetegeknek is szükségük van cukorra, máskülönben bekómál és alulról szagol ibolyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!