Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mitől lehetnek rajtam ezek a...

Palix0312 kérdése:

Mitől lehetnek rajtam ezek a kiütések?

Figyelt kérdés
Nyár közepén jöttek ki, először fürdéskor tapasztaltam álltalában akkor jött elő és akkor még csak a melkas-has-karomon jöttek ki. de mostanra már úgy meguntam ezt az állapotot hogy hihetetlen.. és már nem csak fürdés közben.. melegem lesz az utcán hirtelen lever a víz.. és hopp tele a testem égő,viszkető változó nagyságú foltokkal.. elég rossz érzés télen 3-4 réteg ruhában hogy még megvakarni sem tudom.. most már akárhol kiszokott jönni.. iskolában ülök, megyek az utcán, vagy cak fekszek az ágyon és hopp a semmiből előjönnek... tegnap barátnőmnél voltam feküdtünk az ágyban és akkor is kijött.. bekent testápolóval de nem sokat segített.. ahol voltak pöttyök ott bekent de azonnal kijöttek máshol.. kb 3-4 óráig el se tűntek.. hazajöttem lefürödtem csináltam magamnak vacsorát és még mindig ott voltak a foltok... igaz már nem viszkettem de ott voltak.. most reggelre eltűntek.. de tudom akármikor előjöhetnek, de már nem bírom megbolondulok ezektől a viszkető irritáló kiütésektől.. eddig amit mondtak nekem az ismerőseim hogy mosópor allergia lehet. én is erre gyanakszom de azért megkérdezlek titeket is! szóval aki tudna valami magyarázatot adni az kérem írjon!! és szerintem elfutok egy bőrgyógyászhoz ha semmi sem változik..://

2014. jan. 14. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez csalánkiütés, itt olvashatsz róla!

[link]

2014. jan. 14. 18:56
 2/5 TB28 válasza:
Üdv, ugyanez van nekem is dec. közepe óta. Általában este előjönnek. A combomnál,ágyéknál, karomon, hátam alsó felén szokott leginkább. Ha vakarom akkor foltokban jelennek meg kiütések. Én is a mosószerre gyanakszom. De már átmostam a cuccaimat és még mindig van hogy előjön.
2014. febr. 15. 11:02
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem mostanában ritkábban de előjönnek még mindig. most már tényleg mosószerre gyanakszom én is mert ki lett mosva összes ruhám felvettem egyből éreztem a kiütéseket. remélem végre eljutok egy börgyógyászatra.
2014. febr. 16. 21:52
 4/5 TB28 válasza:
Majd ha sikerül dokihoz eljutnod, írd már mrg hogy mit mondott légyszives.
2014. febr. 20. 22:33
 5/5 TB28 válasza:

Annyi változás volt, hogy az egyik haveromnál megint kijött rajtam ez. Aztán elém rakta a gyógyszeres dobozukat és találtam egy Loratadin HEXAL nevű gyógyszert ami bőrirritációra való. 4 napig tünetmentes voltam. Tegnap megint kijött a karomon. De 10 perc múlva el is múlt.

[link]

Itt a linkje.

2014. márc. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!