Mik ezek a kiütések rajtam SOS?
Figyelt kérdés
4 napja vettem észre hogy kisebb-nagyobb kiütések vannak rajtam szinte mindenhol. Karomon szinte végig, a combomon, egy kevés a hasamon. Annyira nem feltűnő de közelről látszik. Sokszor viszket. Most például annyira viszket hogy már szét vakartam a fél testem már ég. Mi lehet ez ? valaki adjon tanácsot2012. máj. 22. 00:25
1/5 anonim válasza:
Minél előbb menj el a bőrgyógyászatra.
Éjszakai gyógyszertár, megmutatod neki, ha nem javasol semmit, akkor Fenistil Gél. Azzal holnapig elvagy.
Sok sikert.
2/5 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek dokihoz. de mi lehet ez ugye nem fertőző?
2012. máj. 22. 00:32
3/5 anonim válasza:
Látatlanban nehéz megmondani. Nekem pár éve valami vírustól voltak mindenfelé kiütéseim, de az nem viszketett, és azt mondta a bőrdoki, hogy magától elmúlik.
A rózsahámlás is elterjedhet az egész testen, annak viszont az az ismertetőjegye, hogy van egy darab nagyobb kiütés, ami "rózsaszerű".
Akár allergiás kiütés is lehet.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy egyszerű allergia, esetleg valami csípés is lehet... Azt próbáld megnézni, hogy van-e közepe a kiűtésnek, még mielőtt elvakarod, lehet még a dokinak is segít.
5/5 anonim válasza:
Rühes vagy!
De lehet bárányhimlő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!