Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Miért lehet ez a kiütés?

Miért lehet ez a kiütés?

Figyelt kérdés
Régóta van de csak mostanában figyeltem fel rá, és a párom is megjegyezte már. Néha ha hozzáérek a nyakamhoz, vagy puszit kapok rá (nem, kétlem, hogy allergiás lennék a barátomra!), a bőr kivörösödik egy kis részen. 2-3 apró csípés szerű dudor is kijön ilyenkor. Általában viszket és ha megvakarom látszik jobban, majd pár perc után el is múlik. Nem mindig jön elő.. ezért sem értem, mi lehet. Nem erős a viszketés, nem ég, nem fáj, gyorsan eltűnik. Találkozott már ilyesmivel valaki? Előre is köszönöm a (normális) válaszokat.

2013. dec. 15. 14:12
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg orvossal.
2013. dec. 22. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:

lehet, hogy amikor kicsit borostás, megszúrja a bőröd, és ilyen lesz, mikor frissen borotvált, nem. Az meg, hogy hozzáérsz és úgy lesz kiütéses, lehet, hogy azért érsz hozzá, mert megszurkált, de nem emlékszel rá, csak arra figyelsz fel hogy dörgölöd a nyakad, mert viszket.

Régen körszakállas fiúm volt, tisztára feldagadt tőle a szám környéke.

2013. dec. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!