Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Milyen bőr allergia vált ki...

Milyen bőr allergia vált ki gennyező sebeket az arcon és az egész testen (hát, fül, talp, ujjhegyek)?

Figyelt kérdés
Teljes sztori: Szóval Pénteken torok fájással és 39,40fokos lázzal jöttem haza(azért nem pontos mert vonaton nem volt senkinek mérője,de mikor már reszketek tudom h magas) kb 3,4 óráig ez volt utána tudtam csak gyógyszert kapni.Doki nincs már ilyenkor így csak annyit tudtunk h láz és gennyes mandula gyulladás.Lázra Nurofent kaptam torokra Kalmopirint. Péntek este szombat egész nap Vasárnap az arcomon kis hólyagok jöttek ki a számnál először azt hittem pattanás de fürdésnél csúnyán levált és ilyen gennyes volt most már mindenhol vannak a testemen és nem tudom mivel lehet kezelni az orvos csak gyógyszereket írt fel a sebekre semmit,most kamillázzam h jobb legyen vagy hideg/meleg víz a jobb vagy bekenhetem e valamivel nem mondott semmit. Aki tud segíteni kérem írjon.

2013. dec. 2. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. dec. 2. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Staphyloccocus fertőzés is lehet. Feltétlenül lássa holnap bőrgyógyász, mert elég veszélyes.
2013. dec. 2. 22:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Bárányhimlős már voltam még kicsinek,a másikat nem ismerem de a képeket nézve egy kettő nagyon durva de van ami hasonló mint ami nekem van.
2013. dec. 2. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem allergia,hanem ahogy a 2. írta bakteriális fertőzés,amit ugyanaz a kórokozó okoz,mint a mandulagyulladásodat. Az arra kapott gyógyszer jó lesz a bőrödön lévő sebekre is. Nem fontos kívülről is kezelni,de ha akarod kenegesd Betadine-al.
2013. dec. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!