Allergia lehet vagy himlő? -lent-
Figyelt kérdés
Szerda reggel megjelent 2 kis barnás folt az arcomon (nem szeplő/szemölcs). Péntek reggelre kijött még 3, de már körmömnagysgúak lettek. Fáj és viszket is, dokihoz csak jövő hét közepén tudok elmenni. Már most van egy csomó az arcomon, de csak ott. Van valakinek valami ötlete, hogy ez mi lehet?2013. dec. 14. 22:56
1/4 anonim válasza:
Himlő biztosan nem. Ennyi idő alatt már a tested más részein is lenne. Fotót nem tudsz küldeni?
2/4 anonim válasza:
Nekem voltak ilyen tünetek, gomba lett belőle.Nem ijesztgetni szeretnélek.
3/4 A kérdező kommentje:
Már lázas is vagyok és egész éjszaka hánytam.... még több kiütésem van... Holnap megyek az orvoshoz.
*Utolsó. Neked is voltak ilyen tünetek?
2013. dec. 15. 16:37
4/4 A kérdező kommentje:
Ja és csak az arcomon.
2013. dec. 15. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!