Himlő vagy allergia?
Figyelt kérdés
tegnap este lattam 19 hos kisfiam hasan,laban es arcan olyat mint a csalan csipes(piros kicsit holyagos),aztan megfurdott es reggelre elmult.ma delelott 1-2 volt a laban aztan elmult ,most d.u.-n pedig a masik laban,de megint elmult mi lehet ez?elvinnem dokihoz de lehet mire oda erunk elmulik es nem lessz mit megmutassak?mit tegyek?2010. márc. 22. 16:38
1/3 anonim válasza:
Nálunk volt hasonló a múltkor.A doki megnézte (pont akkor látszódott neki), és azt mondta, hogy egy kis allergia.
Fürdéskor előjött a melegtől, és pár óra múlva, mintha ott sem lett volna.Egyszer az egyik csípőjén, aztán a másikon.Volt, hogy a fenekén.
A mi dokink szerint az ilyesmit látni kell, mert több okból lehet.Vidd el! Hátha akkor pont valahol előjön.
Én is azon aggódtam, hogy hülyén fog rám nézni a doki, ha akkor nem lát semmit.De mázlink volt...
2/3 anonim válasza:
A himlő nem múlik el és jön vissza. Biztos valami allergia.
3/3 A kérdező kommentje:
azt hallottam,hogy ha himlo nem szabad vizet ernie,es en megfurosztottem emiatt elmult es most a belso szerveit tamadja meg,igaz ez a mit halottam?
2010. márc. 22. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!