Mosakodás után viszketek. EZ mitől van? Rühes vagyok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 09:52
11/23 A kérdező kommentje:
azért annyira nem sulyos mint neked...
2013. dec. 10. 22:06
12/23 sanyó9999 válasza:
Nem bántani akartalak,csak a korodat nem közölted,de gondolom,hogy,ha nem szőke vagy,akkor egyértelműen az eset orvosi.
13/23 A kérdező kommentje:
Ha alaposabban elolvasod, látod, hogy a neten talált leírt tüneteket sorolom fel, s utána írom ezekből magamon mit tapasztaltam...
2013. dec. 11. 02:25
15/23 A kérdező kommentje:
Mivel koszos vagyok.
2013. dec. 11. 18:03
16/23 Incifinci válasza:
Ennek lehet az az egyszerű oka is, hogy nagyon klóros nálatok a víz. Nálunk van zuhanyszűrő felszerelve, de amikor már kezd lejárni én is viszketni és pirosodni kezdek. A húgom minden zuhanyzás után olyan piros, mintha napon égett volna. A klór irritálja a bőrt. Mi a vizmegoldas.hu-n vettünk zuhanyszűrőt, itt találtam a legjobb árat. Ezenfelül a tusfürdő is lehet gond, ahogy az egyik előttem író is mondta. Ajánlom, hogy csak natúr kozmetikumokat használj, ami mentes a kémia anyagoktól, ebből is van ezernyi fajta, én a mannaszappanban bízok leginkább.
17/23 anonim válasza:
Pontosan! A klóros víz miatt van.Én is így voltam,de aztán rákötöttem a házi-vízműre és nincs ez.
18/23 A kérdező kommentje:
az kurt fútból van?
izé
furt kút
2013. dec. 12. 17:47
19/23 anonim válasza:
Lehet fúrt,lehet ütött(vert)..nálam speciel verve lett.Nekem szerencsém van,8 méteren van rendes víz.Sokkal tisztább mint a közműves Sz@r.
20/23 sanyó9999 válasza:
Cseszheted.Betiltják a saját kutakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!