Lapos göbök az ujjakon, égető érzés. Mi lehet?
az ujjaimon lapos kis gobok jelentek meg. ugyan nem folyamatosan, de nyomasra pl egeto-csipo erzest erzek. eleg erzekeny igy az egesz kezem. csak a tenyer feloli oldalon. a testemen sehol mashol nem latszik.
az elozmeny: ket napja hidegzsiroldot hasznaltam. csak rovid idore, igy nem hasznaltam kesztyut. a nagyobb hiba amit elkovettem inkabb az hogy utana vagy ket oran kresztul kezet se mostam.. gyanithatolag ez okozta a kezrm bajat, de azert teszem fel itt ezt a kerdest mert a munkahelyemen sok eleg rossz egeszsegugyi allapotban levo kollegam van es attol.is aggodom hogy esetleg ott kaptam el valamit. keszitenek fotot is de szinte lehetetlen. ezek a kis lapos csomok csak akkor latszanak ha megnyomom erosen es kiszalad alola a ver. ilyenkor egy fel mpig latszik az alakja. mintha a kozepe vilagos lenne a szelein pirosas. ha valaknek van tippje mitvel.probalkozzak szivesen fogadom. kulfldon dolgozom egy gyarba, a doki kicsit nehezkes
lenne most.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!