Létezik-e felnőttkorban kialakuló új ételallergia?
Van vagy 30000 féle féreg, a legkisebb 29 nanométeres. Nem mind a gyomorban van.
A WHO szerint minden negyedik ember férges. (szerintem jóformán mindenki)
Én a tapeworm diétát ismerem, ahol pozitív hatásai miatt használják. Nem mondom én azt hogy úgyahogy van rossz, de azert örülnék ha bennem nem lenne. :)
Sosem mondtam, hogy egészséges.
Viszont fura, hogy miért nem féreghajtóznak minden allergiás embert. Hmm... nem is értem. Biztos nem világosítottad még fel az orvosokat, azért ilyen tájékozatlanok.
igen, lehet,
anyukámnak 60 éves korábankezdődött.
Tartósítószerek és fertőtlenítők (ételben, ételen, gyógyszerben).
Lehetsz diófélére is allergiás,
de ha nem arra, akkor bármilyen ételben lévő tarsítóra. Anyum nem ehet tartóskenyeret (szorbinsav), bolti tejet, vajat, margarint, tejfölt, sajtot, felvágottat, a tőkehúst lepermetezik, fertőtlenítik, stb.
Min él ? maga süti a kenyeret, vállalkozói tej,túró,
a sajtot maga csinálja, főtt zöldség, gabona. A húst nagyon megmosom, mert neki mosás közben is gyulladt, ekcémás lesz tőla a kézbőre !!! :(
A szalámi is gyanús, a levesport pedig ELEVE FELEJTSD el!
Kínai fűszer is lehet benne, a fűszerek is válthatnak allergiás reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!