Hólyagos allergia lehet? Ekcémám is van.
Az kezemen és a lábujjaimon az elmúlt napokban hólyagok jelentek meg. ( olyan mintha pók csípés lenne, mert néhánynál két pont van egymás mellett ) Ha kinyomom át látszó folyadék jön ki belőle, és pár perc múlva újra megtelik a hólyag. Ekcémám is van, hideg időben szokott előjönni. Allergiás lehetek? Nagyon kellemetlen, mert lábujjaimon is megjelentek, és fáj. )
Calcium tabletta és a " diákcsemege " az amit úgy ettem, hogy előtte már nagyon régen. ( itthoni megállapítás szerint mandula tüsző gyulladásom is van. hátha így könnyebb megállapítani )
Sok helyen van erről írva. Itt is. Nem tudom mi a pontos neve, de sokan szenvednek ettől. Atka ürüléktől kezdve írnak mindenfélét. Sajnos én egy szerencsétlen 200kg-os unott bőrgyógyászt fogtam ki, akinél még egy telejósdás *uzeráns ezotévés is hamarabb megmondta volna mi a bajom.
"apró holyagok a kézen" erre keress neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!