Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mitől jöhettek ki ezek a...

Mitől jöhettek ki ezek a pöttyök? KÉPPEL

Figyelt kérdés

[link]

Több, mint egy hete alig látható bőrszínű viszkető pöttyök jelentek meg a karomon a hátamon a derekamon és a combomon.

Melegre jobban kijön, illetve estén viszket erőteljesebben.

Nincs begyulladt sem.

Valakinek ilyesmi tapasztalata, ha igen hogyan múlt el??

Vagy talán valami allergia??

2013. okt. 7. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
4 napja ugyanezzel vagyok beborítva vállam mellkasom hasam.és nem tudom miért
2013. okt. 7. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Most így nem látom biztosan, de vagy kontakt dermatitis vagy allergiás göbcse. Nem használsz új tusfürdőt vagy testápolót?
2013. okt. 7. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is sokszor vagyok így, nagyon szárít a víz, én is kipattogok tőle.

babaolajjal vagy testápolóval vastagon bekenni

2013. okt. 7. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló tüneteim voltak, de nem viszketett. Még a háziorvos sem ismerte fel, mire a bőrgyógyász adta meg a választ. Rózsahámlás. Jól hallod: rózsahámlás, nem rózsahimlő. Teljesen ártalmatlan, nem is betegség, inkább egy jelenség. Hat hét alatt magától levonul, kenegetni sem érdemes. Egyedül a víztől kellett tartózkodnom amennyire lehetett. Olyan volt az egész testem, mintha piros darával szórták volna meg. Millió számra voltak a kis vörös, pörkös dögök rajtam Még a combom felső részén is. Sőt: öt db. az arcomon is megjelent durvább, pattanás- szerű kiadásban. Nem bántottam azt sem, néhány nap alatt elmúlt. Nézd meg a neten és hasonlítsd össze.
2013. okt. 7. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Semmi új terméket nem használok. Szedtem Ca-ot, kentem magam viszketés elleni krémmel, testápolóval, de így sem segített. Remélem hamar elmúlik mert kibírhatatlan...

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 7. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Szinte akármitől lehet, de ha tippelnem kell, akkor tusfürdőt, testkrémet, vagy mosószert váltottál. Amennyiben így van, megvan a megoldás, fogd a dobozt, irány a doki, és allergia teszt.
2013. okt. 7. 21:16
 7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen tüneteim vnnak lassan 1,5 éve!Először álatlános orvosnál voltam, aki azt mondta az idegesség, belső feszültság hatására jön ki.Magne B6-ot kellett szednem, mivel ez ilyen nyugattó hatású. Egy időre el is múlt.Aztán kevesebb mint 1 év múlva újra előjött, egyre többször, már minden este ezzel kínlódtam, hogy mennyire viszket. Majd besokalltam és nem az általános orvoshoz mentem, hanem a bőrorvoshoz. ő adott gyógyszert és elkőldött alergológushoz, akihez holnapra kaptam időpontot. Amit a bőrorvos adott gyógyszert szedtem 1 hétig-tovább nem lehetett mivel az alergia teszt akkor mást mutat ki- és ettő el is múlt, de ahogy abba hagytam újra és újra előjö.
2013. okt. 8. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam bőrgyógyásznál, azt mondta hogy a csalánkiütés egyik fajtája. Kaptam gyógyszereket és krémet. Remélem a továbbiakban elmúlik. :)
2013. okt. 8. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!