Fogászati fájdalomcsillapítóra lehetek allergiás?
Esetleg tudja vki mit szoktak használni?
Az előző foghúzásnál túlságosan is elzsibbadt a szám és a nyelvem, beszélni sem tudtam a kezelés után 1 órával. Ostoba voltam nem kérdeztem meg mit adtak, persze telefonon lehetett volna csak megkérdezni, mert nem kellett visszamenni. A tarkóm nagyon merev lett, még másnap is alig tudtam mozgatni.
Most újra ugyanoda megyek, kicsit félek, hogy bajom lesz.
Ez nem allergia, teljesen normális, hogy 2-3 órával a kezelés után is teljesen el vagy zsibbadva, főleg, mert a foghúzásnál nagyobb dózist adhatnak be, mint egy fogtömésnél. Ilyenkor lidokaint adnak be és az injekció helye be is gyulladhat, szóval nem kell aggódnod, ezek normális reakciók.
A lidokainra túlérzékenyek (nem allegriások) elájulhatnak, leeshet vészesen a vérnyomásuk, az allergiások pedig anafilaxiás sokkot kaphatnak, de ekkor elkezdenek fulladni, feltelnek vízzel, ..., ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!