Mitől lehet ez, vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma futni voltam, és azóta folyamatosan folyik az orrom, tüsszögök, könnyezik a szemem, és azelőtt nem volt ilyen soha. Mi lehet ez? Allergia?2013. okt. 1. 17:04
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg allergia. Van olyan, amikor érzékenyebben reagál le dolgokat a szervezet. Én sem minden évben vagyok allergiás. Apukámnak 30 éves koráig semmi baja nem volt, aztán egyszer csak durván allergiás lett. Sok mindentől függ.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. és hogy fog elmúlni, vagy mit csináljak?
2013. okt. 1. 17:25
3/4 anonim válasza:
Hát ha ez ilyen hirtelen tört rád, akkor valószínűleg majd magától el is múlik, mikor megnyugszik a nyálkahártyád. Csak most hirtelen túl sok allergént kapott.
Ha ez állandósul, akkor ki kéne deríteni, hogy mire vagy allergiás pontosan. Lehet kapni a gyógyszertárban recept nélküli allergia gyógyszereket, de mondják, hogy a virágpor fogyasztása is sokat segít.
Hirtelen allergiás tüneteknél szokták még javasolni a kalcium pezsgőtablettát. Akkor kell elfogyasztani, mikor rád tör az allergiás roham.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. hát ez az orrfolyás meg tüsszögés már dél óta tart, ugyhogy a pezsgőtablettával már kicsit elkéstem, de azért valami mást kipróbálok.
2013. okt. 1. 17:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!