Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mitől lehet ez? ( Kép )

Mitől lehet ez? ( Kép )

Figyelt kérdés

Pár napja jelentek meg mind a 2 kézfejemen és a csuklón is. Néha viszket is.

Kép: [link]

2013. szept. 4. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan ,mintha viztiszta folyadék lenne benne ?
2013. szept. 4. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen de nem mind. Egyet láttam ilyet azt elkezdtem nyomkodni és nagyobb lett :/
2013. szept. 4. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Contact dermatitisnek tűnik. Ez az jelenti,h valami hozzáért, akár egy növény, akár tisztító-,vegyszer.

Szedjél Calciumot,vegyél be antihisztamint,de legjobb ha elmész orvoshoz,mert amit kenned kéne rá csak receptre kapható.

2013. szept. 4. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Bizony, ez ekcéma. :/ Nekem is van. Allergiás vagyok az összes mosogatószerre, tusfürdőre, habfürdőre, még a babafürdetőkre is, sőt akkor is kijön az ekcémám, ha forró vízzel mosok kezet. :/ Bőrdoki ír fel krémet, nekem bevált, persze le kellett cserélnem a tusfürdőmet illatmentesre.
2013. szept. 4. 15:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Sosem voltam ilyesmikre alergiás lehetséges, hogy a nemrég befejezett kukoricaválogatáson a kukorica hozta volna ki?
2013. szept. 4. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet,de ez valami olyantól van,ami azon a helyen ért a bőrödhöz,akár a kukorica válogatás közben. A viszketésre jó lesz a gyógyszer,amit írtam,de szteroidos krém is kéne(pl. Elocom,Alkcema(,ami mint írtam már receptes. Persze ehhez nem fontos bőrgyógyász,háziorvos is írhat.
2013. szept. 4. 16:49
 7/7 anonim válasza:
vagy ekcéma vagy valami bőrbetegség,szerintem menj el bőrorvoshoz .
2013. szept. 14. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!