Parlagfű allergia, mit tegyek ellene most?
Már jobban vagyok, tegnap volt nagyon durva, de nagy nehezen elaludtam és reggel már sokkal enyhébb volt. Az a baj, hogy nem akarok gyógyszert szedni, mert nem tudom ilyen egészség megszállott vagyok és félek, hogy vajon mit szedek be. Már kb egy éve nem szedek semmilyen gyógyszert.De lehet már több is.
Lehet ki fogom próbálni ezt a gyógymódot , bár ettől is félek. Ha ennyire allergiás vagyok rá, mit fog velem tenni, ha a szervezetembe kerül?
Egyébként pont előtte mostam hajat, zuhanyoztam, fogmosás stb...szóval az nem segített:/
amúgy tavaly amikor kint voltam Görögországban azután teljesen tünetmentes lettem, nagyon sokáig semmi bajom nem volt, kb fél évig. Lehet a kén miatt? Ezt akarom még kipróbálni. Csak azt nem tudom , hogyan kéne szedni, vagy alkalmazni. Ugyanis ott a víz ként tartalmazott , még lehetett is érzeni a szagát, és az elvileg gyógyítóhatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!