Miért 20-24 éves kor körül alakul ki a parlagfű allergia?
Ezt tapasztalatok alapján gyűjtöttem ki, ismerősöket megkérdezve.
A parlagfű allergia tünetei a semmiből jönnek elő egy bizonyos évtől kezdve.
Miért ekkor?
Ebben az életkorban fontos életmódbeli változások lépnek be életünkbe. Vége a 18-23 éves korig tartó napi testnevelés óráknak. Elkezdünk dolgozni. stb.
Megtalálom az okát! Megszüntetem az allergiát! :) Remélem este nem fog véletlenül egy Bayer feliratú autó elgázolni...a sötétben...
Nem 20-24 éves kor körül alakul ki.
Amúgy neked miért volt 18-23 éves korod közt tesiórád??? Nekem utoljára 18 évesen volt rendes tesim a gimiben. Egyetemen már csak sportokat lehetett felvenni.
Bár tök mindegy, mert úgyis mindig mozogtam, most is, előtte is, utána is.
eddigi adataim alapján mondom, hogy 20-24 év körül voltak az alanyok.
de lehet hogy csak pont az az 5, akiket megfigyeltem.
Sok sikert!
Az én családomban nem mindenkinek 20 évesen kezdődött az allergiája, hanem 5, 10, 42 és 3 évesen (egyvalaki esetén nem tudom, talán neki tényleg 20-25 éves kora körül volt). A 42 éves nem parlagfűre allergiás, a többiek mind arra (és esetleg másra is). Szóval nekem kicsit gyanús az elméleted, de tényleg örülnénk, ha sikerülne megtalálnod az okokat és megszüntetned őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!