Allergia miatt van?
Figyelt kérdés
Ingerköhögésem van, de amikor köhögök rájövök hogy nem is kell köhögnöm. Ritka esetben (nagyon ritkán) kicsit fulladásérzésem is van, de ez nem csak az allergia időszakában van. Pollenre és parlagfűre vagyok allergiás, viszont a fulladásérzés lehet poratka allergia? 13/L2013. júl. 29. 20:59
1/2 anonim válasza:
szerintem allergia, én is ugyanígy vagyok, de egy orvos lehet hogy többet tudna mondani... 14\f
2/2 anonim válasza:
Egyébként az allergia egy nagy kamu! Biznisz az egész a gyógyszeripar részéről. Állítólag én is allergiás lennék a porra meg a parlagfűre(allergiavizsgálat szerint), régebben nem tudtam, hogy becsapnak, de rájöttem és már nem is vagyok allergiás semmire sem. Egyébként kipróbáltam,, hogy elkezdtem a parlagfüvet rágcsálni és csodák csodájára semmi bajom se lett tőle. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!