Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Tej allergia lehet?

Tej allergia lehet?

Figyelt kérdés
Ma reggel felkeltem, megittam egy pohár hideg tejet és egyből rosszul lettem, nagyon megfájdult a hasam. Ez mitől van? Régebben is jártam így, hogy a sima tejtől rosszul lettem. Erre járhat valami támogatás?
2013. júl. 29. 14:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, amiben van tej, pl. főtt étel, krumplipüré, stb. attól nem leszek rosszul.
2013. júl. 30. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy megfájdult a hasad, hisz a tej mindenkinek káros, csak nem mindenkinek mutatja meg a szervezete. Nem tudok rólad semmit, és nem tudom hogy tisztában vagy e a vércsoportoddal, de ha tippelhetnék egyet akkor azt mondanám hogy A-s vagy. Szokj le a tejről ha jót akarsz az egészségednek.
2013. júl. 30. 15:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek káros? Gondolom akkor tejcukor érzékenység lehet.
2013. júl. 31. 01:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, mindenkinek káros. Nem szeretném itt részletezni mert elég hosszú, de ha érdekel akkor privátban szívesen részletezem, az után pedig rád bízom hogy fogyasztasz e még tejet vagy sem. :)
2013. júl. 31. 13:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Gondolom nem a házi tejről beszélsz most.
2013. aug. 1. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A házi tej is ugyan úgy káros mint bármelyik. A boltival az a baj hogy homogénezett. Nem tudom tudod e mit jelent? Röviden tömören annyi, hogy a tejben lévő zsírt, amit egyébként eldolgozna a szervezet, azt a homogénezéssel olyan apró részekre bontják hogy be tud kerülni az ereidbe ahol lerakódik.

A házi tej meg egyszerűen azért káros mert nem embernek való. Az emberi felnőtt szervezet nincs felkészülve a tehén tejének fogyasztására. Minden állat teje genetikai kódokat hordoz. Ez a kód annyit jelent hogy kis bociból nagy marhát csinálni, és hát valljuk be ha az ember issza akkor belőle is az lesz. Nagy marha. Az emberi szervezet maximum oylan emlős állatok tejét képes eldolgozni gond nélkül, aminek a genetikai kódja gyengébb mint az emberé. nem beszélve a sok betegségről, meg a rákról meg mindenről. Nekem elhiheted hisz ezzel foglalkozom. Miért lenne a tej egészséges? Mert a tv és a rádió meg a média azt mondja? És nekik mi a jó? Az hogy te egészséges vagy, vagy az hogy rákos betegként költöd a pénzed a gyógyszeriparnak? :) Nézd meg mely országok fogyasztják a legtöbb tejet, aztán nézd meg mely országokban a legtöbb a rákos beteg. Aztán szép lassan idővel rájössz mi is megy itt. De igazából ez nem csak a tejre igaz, a végtelenségig tudnék neked mesélni mik vannak még. :)

2013. aug. 1. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már a tejtől vagy a tejterméktől baj van akkor az nem véletlen. Nem hülye az immunrendszer, nyilván azért reagál úgy ahogy mert nem tetszik neki. Innentől kezdve tök mindegy milyen cseppek vannak amivel lehet javítani a helyzetet. Nem beszélve arról hogy attól hogy a tejcukrot korrigáljuk ilyenekkel, attól még ott van a többi hatása, amire egy a megoldás. Elhagyjuk. Természetesen nem kell az immunrendszer seggét kinyalni, így aztán senki nem lesz beteg egy bögre tejtől néha napján, de a jelentős mennyiség már igencsak odavág attól hogy az ember nem érzi. Esetleg feltudnám hozni a gyermekkori autizmust....Kalcium pótlásra meg ott a sima kalcium egy halom féle tiszta formában. :)Tejből pótolni a kalcium mennyiséget, az olyan mintha gyümölcsből próbálnánk a C-vitamint. Persze aki elhiszi hogy napi 60mg kell belőle, tudja pótolni, de aki tudja hogy minimum 3-4000mg, az kötve hiszem hogy gyümölcsökből viszi be.
2013. aug. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!