Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Tejérzékenység gyanúm van....

Tejérzékenység gyanúm van. Ilyen történhet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tejerzekenysegre gyanakszom, papir nincs rola, orvosnal meg nem voltam ezzel. Ha elozo nap reggelire megittam egy pohar tejeskavet, meg aznap delutan 2 tal tejfolos tesztat, meg hajnalba is 1 tal tejfolos tesztat megettem, es most reggel meg hasmenesem van, akkor ez erositi a dolgot, hogy erzekeny vagyok a tejtermekekre, vagy esetleg mas problemarol lehet szo? Eddig semmi bajom nem volt, csak most reggelre hasmenesem volt. Valaszokat / velemenyeket elore koszonom.
2013. júl. 29. 09:57
 1/2 anonim válasza:
Szerintem több alkalommal is így jártál volna, ha ilyen gondod lenne. Különben a tejérzékenység a születés pillanatától fogva van vagy nincs egy embernél, esetleg emésztőrendszeri megbetegedés után alakul ki, más esetben nem. Azt hiszem, a rotavírushoz van köze, de ezt lehet, hogy összekeverem.
2013. aug. 4. 19:13
 2/2 A kérdező kommentje:
elotte is mindog rosszul voltam, ha pl megittam egy pohar kakaot.
2013. aug. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!