Ez vajon elmúlik, mihez kezdjek?
Nekem ált suli óta van , most már 30 felett járok.
Ilyen is lehet,ha egybefüggő. Szóval elmúlik egy idő után.
Mit írt fel? Nekem az altiva jött be a fenistil krémtől csak roszabb lett.
Ahogy irtam már, van antihisztamin tablettám és kenőcsöm is, amivel kezelem, de csak akkor használom, ha előjön, ami nem gyakori szerencsére.
Kedves második válaszoló: nekem nem ilyen durva egybefüggő, csak duzzadt és piros és nem sima, hanem ilyen érdes felületű, majd pár nap után helyrejön. Azt tapasztaltam, hogy akkor jön ki reggelente, ha a sminkemet pl spirált elfelejtem lemosni...gondolom akkor erre érzékeny, ha tartósan érintkezik a fesétkkel? A dokim szerint lehet más oka is pl. a por, de én szerintem a sminkben alvás a ludas. Én nem Magyarországról irok, nem magyar tablettát szedek :) Szerinted akkor idővel a bal szemem is rendeződik? nagyon remélem, mert igy tök furán néz ki, nem egyforma, remélem visszaáll ez a felesleges bőr...
Hát , nem tudom , gondolom elmúlik,nekem mindig elmúlik,csak ha nagyon durva,akkor sajna véraláfutás is van,úgyhogy időben gyogyi.
Meg azzal van gond,akinek ekcéma jellegű és kisebesedik.
Az biztos lassabban gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!