Miért van mindig tele az orrom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy allergiás vagyok nagyon sok mindenre, örököltem, de az azért már mégis sok, hogy július van nekem meg tele az orrom... De itthon is... Por allergiám is van,d e van takarítva rendesen... Tavaly nem voltam ennyire kész...2013. júl. 12. 17:13
3/8 anonim válasza:
Feküdj kórházba azt amputáld le az orrod.
4/8 A kérdező kommentje:
Próbáltuk kezeltetni az allergiát de semmi nem használt, a szegedi orvostudomány csődöt mondott.
2013. júl. 13. 11:03
5/8 anonim válasza:
Szia! A gyógynövényeket próbáltad már? Sok emberen segítettek már és káros mellékhatásuk sincs, mint a gyógyszereknek.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudnál róluk mesélni/segíteni?
2013. júl. 16. 14:04
7/8 anonim válasza:
Szia! Ha érdekel és adsz egy email címet, akkor szívesen küldök pár konkrét tapasztalatot.
8/8 anonim válasza:
Az allergia már a múlté
www.MedicPoliklinika.hu/Allergia
Tüneti kezelés helyett, végleges gyógyulás a 23 éves poliklinikán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!