Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergia, vagy mas bajom van?

Allergia, vagy mas bajom van?

Figyelt kérdés

Valamire allergias vagyok, ami nyar elejen is kijott rajtam, de aztan elmult. Tegnap este ota viszont folyamatosan tusszogok es folyik az orrom, viszket a szemem. A delutani kavem ot pedig etvagyam sincs (a kavetol sosincs bajom). Faj a torkom meg kicsit a fejem is. Most mar ettem, mert korgott a hasam, de alig kivanom. Mondjuk lehet, hogy ez a torokfajastol van. Ez allergia?

Nem hiszem, hogy megfaztam, mert ilyen idobe erdekes lenne.

15L

2013. júl. 7. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Az orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, könnyezés bizony tipikus allergiás tünet, szedj kálciumot (hacsak nem vagy vesebeteg akkor ártani semmiképpen sem tud, és recept nélkül kapható), az tünetileg jó az allergiára, ha jobb lesz, akkor az. Utána lehet menni vizsgálatra, vagy lehet megfigyeléssel kitalálni hogy mire vagy allergiás.
2013. júl. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!