Milyen kiütés lehet ez? Piros kis foltok, csak a hason és háton.
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, ma mentem vele orvoshoz, ő sem igazán tudta, hogy mi ez. Kérdezte, hogy ettem-e vmi újat, vagy használunk-e új öblítőt vagy bármit, de semmi ilyenről nincs szó, szóval nem tudom mi lehet. Csak a hasamon van és a hátamon, a lábamon, kezemen, arcomon nincs (még). Viszketni kicsit viszket, de nem vészes, simán kibírom kaparás nélkül. A hasamon több van, a doki szerint azért mert hason alszom és úgy jobban "beizzad". Én gyerekkoromban nem voltam himlős, szóval először arra gondoltam, de az orvos azt mondta nem az, meg az mindenhol kijönne, nem csak a háton meg hason. Valami allergia lehet? Eddig semmire nem voltam allergiás, és tényleg semmi újdonságot nem ettem mostanában. Kialakulhat egyik napról a másikra?2013. jún. 28. 15:07
1/4 anonim válasza:
Nekem a szalicilátos gyógyszerektől volt ilyesmi. (algopirin, aspirin stb)
2/4 A kérdező kommentje:
gyógyszert se vettem be, szóval attól nem lehet :( Olvasgattam most ilyen dolgokat, lehetne akár napallergia vagy napkiütés is (napoztam mostanában, mondjuk nem a nagy nagy melegben hanem még előtte), de akkor sem csak hason meg háton kellene kijönnie.
2013. jún. 28. 15:37
4/4 A kérdező kommentje:
Rágugliztam és az enyém annyira nem durva mint a képeken. És ezt találtam még: "Övsömör csak azokon alakulhat ki, akik korábban már átestek bárányhimlőn." Nekem pedig nem volt még bárányhimlőm.
2013. jún. 28. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!