Fémallergia ellen karkötőre?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez ellen sajnos nem sok vagy egyáltalán nincs semmi és nem is múlik el soha. Vannak bizsu karkötőim amiket imádok viszont megszenvedem a viselésüket.. utána mindig kiüt és viszket. Sajnos allergiás vagyok minden ilyesmire, nem bírja a bőröm :/ Ha lekenem körömlakkal ezeket a karkötőket úgyis ki fog ütni? Most már annyira rossz a helyzet hogy sebes is lett a kezem, úgyhogy nem szeretnék ezzel kísérletezni. Valaki esetleg nem próbálta még így? Vagy mit ajánl ennek kezelésére aki hasonló problémákkal küszködik?2013. jún. 27. 00:50
1/3 anonim válasza:
A körömlakk jó megoldás. De most mindenképp várd meg, amíg meggyógyul a bőröd teljesen, addig NE hordj semmit még lelakkozva sem!
2/3 anonim válasza:
Sajnos nekem is ugyanez a problémám, kenegesd 1 %-os Hydrocortison kenőccsel, amíg elmúlnak a sebek. Ha lekened színtelen körömlakkal a karkötőidet, órád hátlapját stb., akkor azidő alatt nem okoznak allergiát a bizsuk, amíg le nem kopik róluk a lakk. De vigyázz, mert egy idő után besárgul a lakk, úgy meg már csúnya lesz az ékszer, hiszen nem tudod úgy lemosni, mint a körmödet.
3/3 A kérdező kommentje:
uuu köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 27. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!