Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » 22 evesen Fiu, csunya hegeken,...

22 evesen Fiu, csunya hegeken, mely rancokon, pattanasok es mely porusokon hogyan lehet javitani?

Figyelt kérdés

Sziasztok 22 eves fiu vagyok, Es sajnos kb 17 eves korom ota pattanasos volt az arcom, illetve meg minig az, de mar nem annyira gyakori a korabban surven eloforfulo gyuladasos pattanasok. De sajnos az en esetemnek vannak uto problemai, tehat a pattanasok utan csunyan elegge foltos, es heges maradt az arcom.. :(( Es nem a koromhoz illo rancok vannak ralytam, sajnos tobben mondtak hogy idosebbnek tunok, sokat valtoztam az utobbi idokben (epp ezert, is)

Es Szornyen Utalom ezeket a hibakat az arcomom, "sajnos' Kulfoldre koltoztem es meg elegge uj vagyok itt, az orvosi kezelesek pedig NAGYON NAGYON tobb ezer dollarba kerulnek foleg ezek az esztetikai kezelesek raadasul.. KEREM ha valaki ert hozza, jart mar illetve ebben a cipoben van, esetleg hozzaerto kozmetikus legyszves irj 1-2 modszert erre hogy hogyan tudnak ezeken "javitani" sajnos teljesen eltuntetni nem hinnem hogy el lehetne.. Egyebkent regebben jartam arckezeklesekre szamtalanszor, rengeteg vizet napi 4-5 liter iszok, es kerulom a zsiros, magvas cukros kajat is pedig de hiaba. :((

Megvalami, esetleg ha valaki tudja a modern kezeleseit, peldaul mijen mondjuk draga gepi modszerek lennenek ra azokat is nagyon szivesen hallom. Hajlando lennek raforditani nagyobb oszeget is.. Mert ettol be lehet kattanni de nagyon... LEGYSZI IRJATOK!!

2013. jún. 26. 05:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2013. nov. 24. 12:16
 12/21 anonim ***** válasza:
2013. nov. 24. 12:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha érzékeny, húzódó,pirosodásra hajlamos, akkor lotion-szerű, krémszerű, de szalicilt tartalmazó krémeket javaslok:

[link]

Én a következőt nem próbáltam, de jónak néz ki: van benne szalicil, ami hámlaszt, meg cink, ami gyulladáscsökkentő, és az egész egy krém, tehát puhít és nem egy vastag felső réteget fog létrehozni:

[link]

Van nappali változata is.

Szóval szalicil-tartalmú dolgokat kellene keresni és használni.

Jó a Tesco saját márkás Tesco Clear Skin mattosító moisturiser krémje is.

2013. nov. 24. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Aspirin maszk is jó, vannak módok,leírások a neten. Az Aspirin acetil-szalicilsav.
2013. nov. 24. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
A-vitamint, multivitamint is szedni kellene. Olyat,mint amilyet testépítők szednek.
2013. nov. 24. 12:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Van egy fejezet az aknéról az alábbi könyvben:

[link]

2013. nov. 24. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:
A tág pórusokat az agyagos, iszapos pakolások húzzák össze. nagyon jó összehúzó a DM Balea Totes Meer (Holt tengeri ) arcmaszk.
2013. nov. 24. 13:02
 18/21 anonim ***** válasza:
2013. nov. 24. 14:19
 19/21 anonim ***** válasza:
2013. nov. 24. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:

bocs,hogy csak dobálom a linkeket, de itt van még egy:

[link]

2013. nov. 24. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!