Miért van az, hogy bármilyen fehér lisztből készült péksütitől, vagy tejcsokitól, pizzától egyből kijönnek apró fehér, vagy apró piros pattanások?
Figyelt kérdés
Ja meg pl zsemlemorzsától is. Vagy félkész ételektől.
Fehér liszt helyett már teljes kiörlésűvel készítünk kaját.
de sajnos így nagyon leszükül az étel , amit megehetek.:S
És persze a felvágottak sem hagyhatom ki a sorolásból. Régen pedig annyira ettem az ilyeneket, voltak pattanásaim, de nem ilyen szinten jöttek ki mint most.
Valami nem működik a szervezetemben,hogy rögtön kijönnek ezektől az ételektől apró pattanások??
2013. jún. 5. 19:10
1/3 anonim válasza:
gluten erzekenyseg esetleg?
allergia vizsgalat mikor volt utoljara?
2/3 A kérdező kommentje:
tavaly, mondjuk nem teljes allergia vizsgálat, de nem jött ki az,hogy gluténérzékeny lennék. a teljes kiörlésű lisztektől nem lesz semmi bajom. vannak pattanásaim de pl azt tudom hogy a csoki miatt van. és azok nem olyan durvák amióta elhagytam a fehér lisztes ételeket.
2013. jún. 6. 10:24
3/3 anonim válasza:
Szend Gábor Paleolit könyvében a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!