Fertőtlenítőszer allergiát hogyan ehet kiküszöbölni? (bővebben lent)
A húgom már születése óta ekcémás, nem igazán érhet sem hipóhoz és egyéb fertőtlenítő szerekhez mert egyből kijön neki anélkül is azzal pedig valami katasztrofálisan magas szinten.Nekem eddig különböző termékektől jött csak ki ilyen allergiás kiütés viszont a tisztaságmániám miatt nem tudok megválni a fertőtlenítő szerektől. 18 éves vagyok és már kiskoromtól használok különböző termékeket eddig soha semmi baj nem volt most viszont bármivel próbálok takarítani ha csak hozzá érek már ugyanúgy kijönnek azok a foltok mint a húgomon és sajnos így nagyon nehéz élni mert szégyellem magam, hogy pont ezekre a szerekre vagyok allergiás. Arra lennék kíváncsi, hogy van e valamilyen szer amivel lehet ezeket pótolni és ha van melyek ezek a szerek, ne feltétlenül kelljen orvoshoz mennem ezért a problémáért, mert a körzetünkben nagyon nehéz bejutni ezekre a helyekre és évekbe is eltelhet, hogy rendesen orvosolják a problémákat. a húsom is m ár 11 éves és születése óta sem tudott eljutni allergia tesztre itthon próbáljuk keresni azokat a termékeket amiket nem szabad fogyasztani és próbáljuk azt pótolni valami mással.
Előre is köszönöm a válaszokat.
"m ár 11 éves és születése óta sem tudott eljutni allergia tesztre"-ezt nem egészen értem, miért is nem tudott?
De ahogy az első írta ecet, citromlé, szódabikarbóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!