Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Nagyon zavaró, mit tegyek?

Nagyon zavaró, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A problémámnak nem tudom a nevét,viszont ha valaki tudja megköszönném ha leírná.

Minden nyáron piros dudorok jönnek elő a combomon,amin néha apró fehér gennyfoltok is megjelennek.(Azt tudom,hogy a melegtől,mert nem vagyok semmire sem allergiás,és ezek a tünetek csak nyáron jelentkeznek) Ezek a dudorok(pattanások) van hogy meghaladják az 1-2 cm-ert is átmérőben,néha viszketnek,fájnak is.

Eddig sok krémet használtam,voltam orvosnál,de semmi. Borzasztó ilyen melegben a hosszú nadrágra itélve járkálni az utcán :(

A segítségeteket szeretném kérni,hogy ezeket a piros fájó és nagyon zavaró pattanásokat milyen krémmel,"csodaszerrel" lehetne eltüntetni?

Előre is köszi.

2013. jún. 18. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Zsírosabb a bőre az átlagosnál, ami a melegben kiütést eredményez. Elsősorban melegben gyakoribb fürdés tusolás javasolt, plusz kamillás babahintőpor.

A kenőcsökkel, krémekkel a melegben a bőre miatt nem megy semmire, és feleljtse el a koffeines italokat. Igyon sokat, pl. csalánteát, zsályateát, mézzel jegesteaként és csak fokozatosan menjen a napra, mivel a tippem, hogy villámgyorsan képes leégni is napozáskor.

2013. jún. 20. 01:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A kamillás hintőpor biztosan segíteni fog?
2013. jún. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!