Évek óta szörnyen zavaró, barna foltok, és piros kiütések vannak a makkomon. Mitől lehetne halványítani, eltüntetni? 15/F (Kép lent)
Nagyon visszataszító, és zavaró számomra. Voltam vele bőrgyógyásznál is, azt mondta pigment, és hypopigment foltok. Kenőcsöt krémet nem írt fel! Mivel lehet halványítani, esetleg eltüntetni őket? 15/f
Képek:
A segítséget előre is köszönöm :)
Miért ne lehetne feltenni ilyen képeket .Személyesn senki
nem ismeri a fiút,akkor meg a probléma .A gondot nem is az elszineződés miatt látom,az is az,mert nem lehet eltünteni.
A halványitás meg nem old meg semmit .
A piros kis hólyag szerű pöttyökre azért már valamit kellett volna hogy kapjál .Ez ügyben keressél egy másik
bőrgyógyászt.
Na ez azért az undorító kategóriába tartozik...
1%-os hidrogén-peroxid (gyógyszertári) szigorúan a foltokra. Tünet megszűntéig, v. max. 14 napig.
Naponta 2X.
Akkor felezzük a dózist!
0,5% már szinte semmi... Meg is lehetne inni.
4 es,hogy mi tartozik az undorító kategóriába ,és mi nem,azt ne te döntsed el,nem is ez volt a kérdés .
Ha neked lenne ilyen problémád,akkor másképp állnál a kérdéshez.A kérdésre a válaszomat már előzőleg meg írtam .
Én nem mernék ilyesmi képeket feltenni magamról akár 15 vagy 32 évesen undorító. Nem kell összeveszni velem, hogy miért gondolom így. Ez az én véleményem, nem a tiéd.
Menj el személyesen egy orvoshoz, vagy kérdezd meg a patikust a gyógyszertárban. A hidrogén peroxidot a szépségipar elterjedten használja bizoynos pigmentáciük elfehérítésére. Nem hinném, hogy egy 1%-os oldat komolyabb kárt tenne az érintett felületen. Egyszer már folyt a kezemre 50%-os hidrogén-peroxid, és nem maradt károsodás. A H2O2 megfelelő hígításban, és megfelelő alkalmazási móddal nagyon jó gyógyszer ilyesmikre. A megfelelő alkalmazás alatt nem az intézeti terápiát értem...
Egy orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!