Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Lordestin vagy Lendin a...

Lordestin vagy Lendin a hatásosabb?

Figyelt kérdés

Multkor felirták a nekem köhögésemre az egyiket a Lordestint a füll-orr-gégészeten a másikat a Lendint meg pár hétre rá a tüdőgyógyászaton

Köhögésem még ritkán fen áll de most az lenne a problémám hogy 1hete kb elkezdett nagyon viszketni az orrom kb egesznap és gyakran be van dugulva

De már más tesrészemen is jelentkezik néha a viszketés lábszáraimon a melleken és a púpom körüli részen is ott már belül ki is sebesedett a púpom úgy kivakartam

Szerintetek mi lenne rá jó és mitől lehet? A végbéltájékom is viszket pár hónapja azt is kenem aranyérre való krémmel de nem használ attól is aggódom,hogy olvastam férgesség is lehet de a székletembe nem látok el változást és a hasam sem fáj csak ez a viszketés van szerintetek az orr viszketés összefügghet vele? Előre is köszönöm ha tud valaki segiteni

ma 00:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Lordestin ha viszketés is van
ma 05:50
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lendin mellékhatása lehet a viszketés. Lordestin kb. semmit sem ért nekem anno, talán nálad hatásosabb lesz.
ma 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!