Mit lehetne adni?
Figyelt kérdés
Nemrég váltott a hugom iskolát. Egész jól kijön az új osztályával, viszont még nem ismer mindenkit annyira. Mesélte nekem, hogy a héten húztak ki neveket és nekik adnak mikulás csomagot. Hugom egy olyan lány nevét húzta akit annyira nem ismer. A lány allergiás a mogyoróra. A hugom keresgélt neki nassolnivalót, de szinte mindegyiknek a csomagolásán ott van, hogy "mogyorót nyomokban tartalmazhat", ami nem jó. Esetleg van más ötletetek, hogy mit lehetne neki még adni? Jövőhét csütörtökön adják át az ajándékokat!nov. 30. 21:38
1/10 anonim válasza:
Mondjuk az életkoráról szóló információt tán nem kellett volna kihagyni ...
3/10 anonim válasza:
Gumicukor, gyümölcs? Esetleg vmi tárgy? Karkötő? Hajcsat? Fuzet, toll? 2025 naptár? Muszáj nasi?
4/10 anonim válasza:
Van egy sarok "diétás" felirattal a legtöbb boltban. Menjetek el, nézzétek meg a kínálatot, hátha akad valami. Ha nem, kérjétek az eladó segítségét. Esetleg bioboltba menjetek el, ha nagyon nem kaptok semmit.
5/10 A kérdező kommentje:
A hugom 17 éves. Azért gondoltunk elsőkörben nassolnivalóra, mert mint mondtam nem annyira ismeri a lányt és nem akarja, hogy rájöjjön, hogy ki húzta ki őt.
dec. 1. 12:41
6/10 A kérdező kommentje:
Illetve a nassolnivalókkal nem igazán lehet félremenni. Azt sem szeretné, ha nem tetszene neki az ajándék.
dec. 1. 12:46
7/10 anonim válasza:
De, mogyoróérzékenyeknél nassolnivalókkal nagyonis félre lehet menni, illetve az olyan semmilyen ajándék. Nem szeretné, ha nem tetszene neki az ajándék. Hát az élelmiszer pont nem fog. Jellegtelen, fantáziátlan. Így maximum a gyümölcs jöhet szóba, valami egzotikus, nem mindennapi, mondjuk mangó, licsi. Erőltesse meg magát a húgod, csak tud róla valamit, vagy kérdezze meg az osztálytársait.
8/10 anonim válasza:
Esetleg valami tea, vagy gyümölcsök? Amúgy muszáj kaját adni? Ahhoz eléggé kell ismerni az embert hogy mit szeret. Én idén egy eléggé közeli barátnőmet húztam ezért pontosan tudom hogy mit kér. Pár tipp ami nem étel: gyertya, karácsonyi apróságok, karkötő, valami notesz, vagy toll. Ha annyira nem ismeri akkor is tudhatja hogy pl az állatokat szereti, vagy a könyveket és akkor tud valami témába illőt venni pl kulcstartó
9/10 anonim válasza:
A nassolnivaló a létező legprimitívebb ajándék. Pláne allergiásoknál életveszélyes. Szóval ez az ötlet nem nyert.
Egy serdülő lánynak másik lánytól jó ajándék lehet bármiféle rajzoló- festő eszköz, mappa, naptár, piperecikk, illatgyertya, karácsonyfadísz, KÖNYV (tudni kellene, mit szeret olvasni). Nagy divat a vicces zokni, kesztyű, hajbigyó.
10/10 anonim válasza:
Én annó mandarint, banánt, tollat, füzetet és karkötőt raktam a csomagba. Akkor volt divatos a gumiszalag különbözö feliratokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!