Mitol dagadt fel a szam?
Figyelt kérdés
2 napja faj a fogam Algopirin+Cataflam felvaltva,mellete dalacin 3x1et szedek. Reggelre enyhen felduzzadt a felso ajkam. Hajnali 3 kor vettem be egy algopirin neot. Ugye nem lesz gond? Felek hogy feldagadok megjobban es megfulok.okt. 22. 03:50
1/14 anonim válasza:
Felső metsző fog gyökere be van gyulladva. Szinte biztos. Fogorvoshoz kell menni.
2/14 A kérdező kommentje:
Alul faj a fogam
okt. 22. 05:38
3/14 A kérdező kommentje:
Elkell szednem a dalacint es penteken kell visszamenjek dokihoz. Szerinted szedjem tovabb a gyogyszereket.?
okt. 22. 05:47
4/14 Ypszilon1980 válasza:
Algopirint elhagynám. Nézd meg a gyógyszerek közül valamelyik okozhat-e ilyen mellékhatást vagy allergiát, ha igen, akkor azt abba kell hagyni és az orvost felkeresni ezzel.
5/14 A kérdező kommentje:
Minden gyogyszer okoz ilyen mellekhatast. Mar elolvastam. De hat tobbszor szedtem mar ezeket a gyogyszereket es sose volt gond.
okt. 22. 06:14
6/14 Ypszilon1980 válasza:
Csak fura, hogy hajnalban vetted be az Algopirint és reggelre duzzadt be, de akkor nem tudom, lehet a fogad miatt van, valami oka mindenképpen van, lehet ezekhez nincs is köze, csak fura nekem így leírva legalábbis.
7/14 A kérdező kommentje:
Este cataflamot vettem be. De hat tegnap delben is bevettem a Cataflamot es akkor nem volt gond
okt. 22. 06:21
8/14 A kérdező kommentje:
Tegnap delben es este negyed10kor cataflamot vettem be. Hajnal 3kor oedig a felso ajkam volt duzzadt. Tobbszor szedtem mar ezeket a gyogyszereket megse volt sose semmi gond.
okt. 22. 06:22
9/14 A kérdező kommentje:
Algopirint veszek be a cataflamok kozott. Tegnap este 18:20kor vettem be az algopirint.
okt. 22. 06:23
10/14 Ypszilon1980 válasza:
Oké, nekem ez akkor sem stimmel, vagy a fogad, vagy valami érzékenységi reakció. Nem ettél, ittál valamit, ami ezt okozhatja? Én legalábbis elmennék a háziorvoshoz ezt megkérdezni és így elmondani ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!