Mitol dagadt be az ujjam?
A jobb kezemen a kisujjam be van dagadva, es meleg. Regebben egy idoben gyakran tortent ilyen, de akkor tobb ujjam is egyszerre.
Viszont kozben megjott a menzeszem es tampont hasznaltam es bent felejtettem es 12 orat volt fent. Es most felek hogy TSS-m van.
Mas tunetem nincs jelenleg, csak az ujjdagadas.
És régebben mitől dagadt be?
Ne vizionálj rögtön TSS-t....
Szerintem marhára nem ilyen tüneteket produkálna.
Nagyon ritka a TSS, és ahhoz nem pusztán a hosszú idő kell, hanem még egy rakás egyéb körülmény is... Higiénia hiánya, stb. stb.
Ne parázz rá.
Elkezdett bepirosodni a combomon egy magy resz. Es forro is…
Ezt irjak a TSStol… eljottem korhazba sehol sem fogadnak mert nincs itt lakcimem Budapesten… nagyon felek
Nem tudom mit csinaljak
A széle pirosabb és égetőbb, viszketőbb? Ha igen, akkor ez allergia lesz valószínű, vagy ahhoz hasonló, nálunk is van a családban.
Allergológushoz/bőrgyógyászhoz érdemes menni vele.
Ilyen nagy foltban van a labszaramon es a combomon. Azt irtaj hogy TSSnel ugy nez ki mint amikor leeg az ember a napon. Na ez pont ugyanolyan. Es forro tapintasra.
Voltam dokinal..nem vesznek komolyan.
Felek hogy ez tenyleg TSS es nem foglalkoznak velem..
Mindenhonnan elkuldtek, voszont aggaszt ez a pirrossag a boromon. Es gyengenek is erzem magam… nem tudom mit tegyek..
Covid tesztet is csinaltan mondom lehet az
De negativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!