Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Életem röviden: tavasztól...

Életem röviden: tavasztól őszig allergia, ősz, tél megfázás. Más is van így? Nagyon gáz.

Figyelt kérdés

szept. 20. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez volt gyerekként. Felnőttként az allergia enyhült, amihez valószínűleg a légkondícionált munkahely hozzájárult, de elsősorban a korral jár. A megfázáson meg az segített, hogy kiderült, asztmám is van, és mióta azt kezelik, hamarabb elmúlnak a légúti nyavalyák is.
szept. 21. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem egyedül vagyok vele. Az egész életem egy szenvedés ilyen tekintetben!
szept. 24. 16:36
 3/6 anonim válasza:
100%

Nagyvárosban laksz? Menj ki vidéken a természetbe, hosszú kirándulás, hátha elmúlik.

Sokan azt hiszik, növény alergiájuk van, pedig a koszos levegő okozza.

szept. 25. 03:22
 4/6 eddiboy ***** válasza:
Vannak természetes módszerek az immunrendszer javítására. Pl. Buteyko. Nézz utána!
szept. 25. 08:36
 5/6 Kekcsi ***** válasza:
Ha ilyen hosszú az allergiaidőszakod, akkor sok különböző allergéned van. Ez azt jelenti, hogy pl. a gyümölcsök és magvak többsége valamelyik allergénednek a keresztallergénje. Rohadt népszerűtlen álláspontom van: ne fogyassz gyümölcsöt. Vagy épp kísérletezgethetsz is, hogy van-e egy-két olyan gyümölcs, amit elviselsz. Mindenki sulykolja beléd, hogy egészséges, igen, nekik az, neked nem. A megfázásos időszakban lórúgás (500-1000 mg) adagokban kell bevinni C-vitamint, főleg, ha kevés gyümölccsel élsz. Én a citrom és citromlé elhagyásával értem el a legnagyobb eredményt. Tökmag, szotyi, görögdinnye szóba sem jön, ezeknek azonnal érzem az irritáló hatását. Mézből is csak akácot eszem. Almával semmi bajom.
szept. 25. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenféle próbálkozás helyett csináltatni kellene egy allergia-tesztet.
okt. 1. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!