A patikában kapható gluténérzékenység teszt megbízható? Vagy ahhoz mindenképp vérvétel kell?
Az egyik szülőm az és eszembe jutott hogy nem ártana tesztelni
De nagyin gyűlölöm a vérvételt és láttam hogy van patikában kapható teszt. Az megbízható?
Tunetem amúgy nincs, így valószínű nem vagyok az egyébként.
Az anyámnak sokáig hasmenése volt folyton, így jöttek rá. Nekem sosincs ilyen tünetem.
Ha nincs tüneted, felesleges ezzel foglalkoznod.
A gyógyszertári semmit sem ér, pénzkidobás.
A vérvétel sem elegendő önmagában. Általában béltükrözés kell hozzá, a végleges diagnózishoz. Attól függ persze, pontosan milyen gluténérzékenység.
1 felesleges? Dehát pont tegnap mondta nekem valaki aki ért hozza, hogyha az anyám az, akkor nagy esélyem van rá hogy én is az vagyok és ez komoly dolog, már rég meg kellett volna nézetnem
Neki is elég sokára jöttek rá hogy miért megy folyton a hasa.
Olvastam hogy hangulatzavart is okozhat, nekem az meg már van 10 éve
És azt is mondta hogy van akinek semmi tünete nincs
Okés
Akkor nagyon sok értelme van hogy árulják…
A teszt ( biocard ) jó.
Bevizsgált, működik . Tudás ahhoz kell, hogy jól használd, és tudd értelmezni.
Volt tapasztalatom olyannal, akinek 20 hetesen a terhességi tesztje " negatív" lett. El akarta titkolni, tett róla, hogy negatív legyen. De ez nem a teszt hibája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!