Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez vajon mi lehet?

Ez vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
Lett a csuklómtól picit lejjebb, hátul egy piros folt de nem kerek, inkább hosszukás nincs éles széle, de viszont van benne a szélénél egy kis pötty, s mintha attól lenne kipirosodva, de nem nagyon rikitós piros.. nem tudom megcsíphetett e valami, nem viszket… beütni sem ütöttem be sehova.. 4napja ott van, menjek bőrgyógyászhoz, vagy várjak még hátha elmúlik? Kepet nem tudom hogy kell betenni, valaki ha tudja elmagyarázná?
2024. jún. 2. 15:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Már teljesen beparáztam, hogy mi lehet a neten olvasgattam, de nem kellett volna szerintem..
2024. jún. 2. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha benyomod akkor elhalványodik?
2024. jún. 2. 19:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Ugy latom kicsit igen
2024. jún. 2. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem allergia lesz.
2024. jún. 4. 05:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Probalgattam azoza nem havanyodik be, amugyis vilagos olyan mintha barnas lenne egy kis rozsaszinnel, de halvany barnas
2024. jún. 4. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Kép jó lenne.
2024. jún. 5. 05:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!