Baj,ha egy testápolóban szteroid van?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy testápolót, és az összetevőknél olvastam hogy van benne szteroid. A neten láttam mellékhatásokat stb. Használjam vagy inkább hanyagoljam?febr. 18. 21:03
22/55 anonim válasza:
😃 17-es vagyok!
Hàt ez nagyon jó😃
Jót nevetek!!😃😃😃😃2
23/55 anonim válasza:
Besz**às😂😂😂
Hogy jött ide a klotyó😃😃😃
Röhögő görcsöt kaptam😂😂
24/55 anonim válasza:
20. Nem, én a másik anyuka vagyok.
V. J.-t meg én is ismerem, át is küldtem a képernyőképet a válaszodról, hogy lássa, kivel van dolga.🙄
25/55 anonim válasza:
hat mit irjak ilyen boszmesegre most komolyan mint a 19 kerdezi hogy mi van oda van irva ember -___-
26/55 anonim válasza:
A klotyó az nagyon vicces. Tudsz még ilyet?
28/55 anonim válasza:
Nagyon elmésen lereagáltad, gratulálok. Gondolom a nicked is erre utal. Frappáns no.
29/55 anonim válasza:
24-es😃😃😃
Na ne röhögtess!!
Azt se tudod fiú e vagy lány😂😂😂
Éppen most írtam rá, hogy megtalaltam a hasonmasát😂
25-ös gondolnam fiú vagy. Nem tudom milyen a stílusod am, de rohadt vicces vagy és nagyokat nevetek. Anyukám a slozi pumpálás az ne maradjon ki...
30/55 anonim válasza:
nem kellett sokat gondolkodnom a reflektalasra hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!