Baj,ha egy testápolóban szteroid van?
11 igen, de van benne sok egészsegtelen is. Vegyész vagyok és láttam màr fura dolgokat. Ezért nem ertettem a 9-est...
Jó is lenne, ha minden olyan egészséges lenne, ahogy rà van írva.
12
igen egyetertek lattam en is cuccokat egyes termekben..
14
azt a kerdezotol kene megkerdezni szerintem
14-es légyszi ne flegmázz, mert én sem írtam neked így!
Nem azt írtam, hogy van benne csak azt, hogy van benne olyan összetevő is, ami nem egészséges a bőrnek.
Nem tudom, hogy miért kell kiosztani a masikat meg flegmázni és bunkónak lenni. A kerdező valamit félre olvashatott, tanácsért jött. Nem azért, hogy arrogáns módon ki legyen oktatva.
17
ezek anyukak egymast vedik es ha megserted az egyiket ugy magukra veszik, jobban mint akit ert valami szerinte brutalis moralisan erkolcstelen bunkosag. Pedig csak enyhe vicc vagy valami, aztan normalisan mondom neki hogy akkor neki is bizarr, es alapbol az allergia kategoriaba rakta akkor nem lehet olyan bolond, hogy nem sejti, hogy valami nem oke. Vegyen olyan amiben nincs ennyi szer. vagy valami.
Nyugi 18-as en vagyok a 17-es😃
Én értettem mit akarsz mondani😃
Szerintem a 18-as az egyik anyuka😃
Volt egy ismerősöm. Nem írom ki a nevet. (V.J)
Na ő tudott ilyen nyakatekert módon írni, beszélni. Kellett vagy 3 év mire szót értettem vele. De sikerült 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!