Allergia miatt egyoldalú füldugulás?
Figyelt kérdés
Februárban okozhat a pollen erős allergiás tünetet?
Fülészeten nem találtak semmit,nincs gyulladás.
Van valakinek hasonló problémája?
febr. 6. 09:29
11/12 Krisz1993 válasza:
Szia,én egy hete arra ébredtem,hogy a bal fülem bedugult, vártam hogy elmúljon meg próbáltam tisztítani, de nem lett jobb,tegnap elmentem fül orr gégészetre,ott azt mondták allergiás vagyok,de ennek eddig semmilyen tünetét nem vettem észre egyáltalán magamon :’D írt fel allergia gyógyszert amiből eddig 1et vettem be de még mindig ugyanaz a helyzet.Igaz nekem ez egy megfázás után jött egyből, de én is az erős szélre gyanakszom
12/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Hogy vagy azóta? Képzeld engem beutaltak kórházba infúziós kezelésre mert lett egy kis hallásromlásom. De az egyébként régóta gond volt nálam a bal fülemen. A zúgás inkább ami zavaró.
Kapok keringésjavítót meg szteroid kúrát csináltak.
Javult a zúgás,de nem tökéletes.Azt mondták hogy most ilyen vírus van ami a hallóideget támadja meg.Hosszú idő a gyógyulás.
Neked is gyengeséggel,füldugulással kezdődött?
febr. 16. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!