Allergia miatt egyoldalú füldugulás?
Februárban okozhat a pollen erős allergiás tünetet?
Fülészeten nem találtak semmit,nincs gyulladás.
Van valakinek hasonló problémája?
Tavaly nyáron is volt hasonló problémám de akkor csak fejfájas volt.
Azt tudni kell hogy túrázni járok.
Egy hete gyenge vagyok,plusz mellé ez a fülprobléma és a bal szemem alatt is duzzadt picit.
Mivel fülészeten nem találtak semmit ezért a körzeti orvos nem ír fel semmit,azt mondja hogy a fülészet kompetenciája ha panasz van oda menjek.
Amikor kimosták a fülemet utána jobb lett pár órára,illetve reggelre lesz mindig rosszabb.
Veszek be allergia gyógyszert,hátha javul.
Allergia vizsgálaton ezek derültek ki,ezeknél mutat allergiát:
Perjefélék
Réti komocsin
Rozspollen
Fűkeverék
Ezek közül most egyik se virágzik.
Ez inkább betegség lesz ami ráment a füledre.
C vitamin és sok pihenés.
Nem kellene erre antibiotikum?
Férjemnek könnycsatorna gyulladása volt most 1 hétig,nem lehet h azt kaptam el tőle?
Antibiotikumot kapott rá.
Félek hogy komolyabb baja lehet a fülemnek,1 hete semmi változás.A szemem alatt is duzzadt.
Erre elküldenek hallásvizsgálatra...persze hogy nem fogok hallani.
A szemed meg a füled független egymástól. Ha nem kooperál a háziorvos és a fülészeten sem találtak semmit, akkor szerintem ne aggódj.
A szemedre vegyél Septosylt, a füledre meg Otipax fülcseppet. Mindkettő vény nélkül kapható, gyulladáscsökkentőt tartalmaznak. Az Otipaxot nem szabad viszont 10 napnál tovább alkalmazni, de nekünk egy héten belül rendre tette a fülünket. A septosyl már 2-3 nap alatt hatott. Közbe kezeljed magad megfázással, C vitamin, tea, stb. Ezekkel a gyógyszerekkel nem tehetsz magadban kárt.
Nektek is ilyen tünetetetek volt?
Fülzúgás,fejfájás,gyengeség?
Semmi nátha,torokfájás,lázam sincs...köszönöm a tanàcsokat!
Fejlemény!Ma kaptam rá antibiotikumot,és érdekes módon a fogam lüktet tőle és máris múlik a fülzúgásom.
Hátha valaki olvassa ezt,a fogra is gondolni kell ilyen esetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!