Laktáz tabletta szedése után is hasmenés?
Laktózérzékeny vagyok,de hiába veszek be evés előtt laktázt,negyed órán belül evés után már hasmenésem van,még akkor is,ha csak minimális tejtermék volt az ételben.
A laktáz amit szedek extra adag,egynek is elég kellene lennie.
Van másnak is ilyen problémája?
Ráadásul eddig egész tűrhető volt az érzékenységem, nem reagáltam se a sajtokra,se kenőkre,semmire szinte a tejen és a tejfölön kívül.
Most meg egyik napról a másikra abszolút semmilyen tejterméket nem tudok megenni,mindentől megy a hasam. Szerintetek ez mitől lett hirtelen ilyen súlyos?
Volt valaha laktóz intolerancia vizsgálatod? Ha volt, az sem jelenti hogy laktóztól van bajod.
Talán valami egyéb betegség vagy fertőzés lehet, ami most újdonság
Ki kell tapasztalni hogy mennyi tabletta eleg mihez.
En is laktoz erzekeny vagyok en mar kitapasztalram mennyi kell belole
Valoszinuleg tul keves laktázt viszel be a szervezetbe
A laktáz tabletta nem azért van, hogy nyakra-főre edd a tejes dolgokat, hanem NÉHA, amikor elkerülhetetlen, bevégy belőle.
Alapvetően lm étrendet kell tartani.
Elvileg, ha nem lett rosszul tárolva, akkor ha a megadott adagban, és előre beveszed nem kellene tünetesnek lenned.
Itt valami más lesz a bibi. Egy hasmenéses betegség, egy felszívódási zavar, vagy a tejben valami más összetevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!