Ha van már amalgám fogtömés, akkor nincs fémallergia sem?
Figyelt kérdés
Implantátum beültetés esetén.
Ha van valakinek amalgám tömése vagy 20 éve és semmi baja, akkor nincs is szükség a fém allergia vizsgálatra?
(Ha van itt aki csinált már, Budapesten tudna ajánlani egy nagyon gyors, rugalmas helyet ahol meglehet csinálni nem százezrekért?)
jan. 18. 12:05
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Nincs összefüggés, de az implantátum orvosi fém, az nem okoz allergiát. Én még olyan helyet nem láttam ahol a kezdettől a véglegesig meg lehet úszni 250 alatt.
2/6 anonim válasza:
Nekem volt amalgám tömésem, de nem bírja a bőröm a fémet, se óraszíjat, se fülbevalót, se gombot, se csatot.
Szóval szerintem az amalgám nem allergizál így.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#2 A személy akiről szól a kérdés, ugyanígy van, a bőre nem bírja a fémeket, ékszereket.
Ezek szerint mindenképp érdemes lenne fémallergia vizsgálat mielőtt implantátumokra és műfogsorra kerül a sor?
Olvastuk, hogy elvileg simán ki is dobhatja a szervezet az implantátumot... 😬
jan. 19. 15:13
4/6 anonim válasza:
Lehet. De az implantátumok nem olyan fémből vannak, mint a bizsuk, csatok, sokkal nemesebb anyagból. Nem emlékszem, hogy a családomban bárkinek csináltak volna ilyen allergia vizsgálatot. Nekem mondjuk pont nincs implantátumom, a többiek meg nem panaszkodtak a gombokra. 😀
5/6 anonim válasza:
A csont nem allergiás szerv, a bőr és a nyálkahártyák igen. Szóval van esély, hogy megússza.
6/6 anonim válasza:
Van,aki birja az implantot,van,aki nem. Nem allergia kérdése. Nem tudom,min múlik pontosan,de sokan nem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!