Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ha allergiás vagyok a macska...

Ha allergiás vagyok a macska szőrre lehetek kutyakozmetikus? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Kb egy éve kimutatta az allergia vizsgálat, hogy allergiás vagyok a macska szőrre. Nem ért váratlanul, mivel amikor macskát vettem a kezembe azonnal elkezdtem tüsszögni tőle.

Félek, hogy később esetleg kutya szőrre is allergiás lennék vagy akár a ló szőrre. Ez mindkettő nagyobb probléma mivel mindkettő állatom van, ráadásul kutyakozmetikus képzést szeretnék elvégezni. Ezekre az állatokra eddig nem tapasztaltam, de nyilván mindenféle szőrtípusú kutyával nem is találkoztam még. Ki mit tanácsol? Maga a képzés is 300-400 ezer körül van, illetve utána vállalkozás szintjén szeretném csinálni, eleinte még nem főállásban, aztán meglátjuk. Volt valaki hasonló helyzetben? Ki mit tanácsol?

jan. 16. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van rá gyógyszer, amiből egyébként sem árt, ha van nálad.
jan. 18. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy allergiás a macska szőre nyugi. Csak a nyakára vagy allergiás
jan. 22. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!