Szerintetek ez alergia?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kisfian 2,5 eves es miutan felkel, pruszkol. Volt h egymas utan 9 et, de a napi reggeli 3 az mindennapos, kb mar 2 hete.reggel az orra is elvan dugulva, de magatol fel oran belul kidugul.
Ha porszivozok, szinten vakarja az orrat es pruszkol egyet.
Magyarban laktunk, de 3 honapja elkoltoztunk belgiumba, tehat uj lakas, uj klima.
Mar kitakaritottam, at porszivoztam a madracokat, fujtunk atka eleni port, szonyegeket felszedtuk, minden 60-90 fokon mosok, ami a halot illeti....
Mi az eget tehetek meg, mert mar nagyon tanacstalan vagyok.
Igen, viszem orvoshoz is, mert mar szembetuno a sok pruszkoles.
2023. nov. 13. 09:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon száraz a levegö a lakásban, meg feltehetöen túl meleg van, és amiatt kiszárad az orrnyálkahártya
2/2 A kérdező kommentje:
Az igaz, h nagyon gykaori nalunk a szaraz levego, mert levego tisztitot is kapcsolok be, viszont estere beszoktam kapcsolni a parasitot h 60% legyen max. Ma este pld ki is kapcsoltam mert 64% volt vegig.
2023. nov. 13. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!