Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás sokk, mitől lehet,...

Allergiás sokk, mitől lehet, mitől van?

Figyelt kérdés
Már nem először fordul elő hogy piros hólyagos kiütések jelentkeznek rajtam. Ma reggelre is piros hólyagos pötyök jelentek meg. A karomon a combomon és a hasamon. A hasamon ráadásul a köldököm környéke meg duzzadt és begyulladt. A köldökömtől jobbra alul a köldökömtől körülbelül 3 centire meg be lilult a hasam. Mitől lehet? Ráadásul viszkednek? Nekem korábban is volt ilyen. Akkor a mentők be vittek a sürgősiére, ahol kaptam egy infúziót. Majd felírták a lordestin nevű gyógyszert, és haza küldtek. Most is hívtam a mentőket a 112-es számon. De el hajtottak, hogy ez nem rájuk tartozik. Most mi tévő legyek?

2023. júl. 25. 16:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Deritsd ki mi üt ki. Fizess érte. Csak magadat sajnálod másfél éve de nem teszel semmit h kideruljon mi okozta
2023. júl. 25. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!