Milyen fajta kiütés lehet ez?
Tegnap délelőtt jelent meg, bekentem krémmel, de többször megújult. A nyakam és hasam közti teljes területen előfordult. Nem igazán viszket, inkább csak forró a piros terület. De lázam nincs.
Nem ettem semmi egzotikusat vagy újat, nem kezdtem semmi új illatszert használni. Amiket a neten látok képek, mind kis területre koncentrálódnak, s nem ilyen nagyra.
Tudom, hogy ez nem a megfelelő mód, csak segítséget kérnék.
Én mindenképpen allergiára gondolnék, pl. másik mosószer/öblítő, másik szappan, vagy csak simán nem jól öblítette ki a mosógép a ruhát. Ez semmiképpen sem csípés vagy hasonló. Sem az övsömör, sem a rosacea nem így néz ki.
Megpróbálhatod vékonyan bekenni valamilyen hidrokortizonos kenőccsel (ha van otthon), de, ha nem múlik el 2-3 nap alatt a kenőccsel sem, akkor doki. Meg akkor is, ha nincs otthon hidrokortizonos kenőcsöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!